Katliamın ilk gününde eylemler devam etti (16/11/2010)

Dört bir yanda kurbanlık angus, boğa ve diğer hayvanların direniş haberleri gelirken, Ankara’da bir boğanın saatlerce direnerek ODTÜ ormanına kaçarak kurtulması hepimiz için mutluluk kaynağı oldu. Onlarca hayvan zulmü ve katledilmeye karşı ciddi direnişler sergiledi. Kimisi pompalı tüfeklerle vuruldu, kimisi araba ve kamyon altında kaldı, kimisi de uyutularak katledildi. Ancak nihayetinde direndiler ve hepimiz için birer umut oldular. Onlar katliama karşı direnerek herkese bir ders daha verdiler.

Hayatta kalmak için direnen tüm hayvanlar onurumuzdur! Yaşasın Hayvan Direnişleri!

Dört bir yandan kurbanlık angus, boğa ve diğer hayvanların direniş haberleri gelirken, Ankara’da bir boğanın saatlerce direnerek ODTÜ ormanına kaçarak kurtulması hepimiz için mutluluk kaynağı oldu. Onlarca hayvan zulmü ve katledilmeye karşı ciddi direnişler sergiledi. Kimisi pompalı tüfeklerle vuruldu, kimisi araba ve kamyon altında kaldı, kimisi de uyutularak katledildi. Ancak nihayetinde direndiler ve hepimiz için birer umut oldular. Onlar katliama karşı direnerek herkese bir ders daha verdiler.

Hayatta kalmak için direnen tüm hayvanlar onurumuzdur! Yaşasın Hayvan Direnişleri!

Hayvan Özgürlüğü İnisiyatifinin Hayvan Katliamına karşı eyleme geç sloganıyla yapmış olduğu çağrılara yanıtlar gelmeye devam ediyor. İstanbul un ayrı ayrı bölgelerin de faaliyetler hala devam etmekte.

Ümraniye de kurban pazarının yakın olduğu parka kurban katliamdır stickırları yapıştırıldı.

Maçka parkının girişine kurban bayram değildir katliamdır yazılaması yapıldı.

Metrobüs duraklarına kurban katliamdır stickırları yapıştırıldı

Beşiktaş meydanında bulunan Kurban katliamının reklamını yapan kurum ve partilerin pankartları kesildi.

Eylemler ve Fotolar: http://internationala.org/index.php/isyan/hayvan-kurtulusu/1511-katliamn-ilk-guenue-de-eylemler-devam-etti-16112010.html



Aforum – www.internationala.org

Hakkında Gün Zileli

Okunası

HEYBELİADA FORUMU/İnsanlar, atlar, kediler, köpekler, balıklar, ağaçlar… Ya Hep Beraber, Ya Hiç Birimiz!

HEYBELİADA FORUMU Heybeliada’da 2013 yılı Haziran ayında düzenlenen ilk forumdan bu yana bir yılı aşkın …